Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να έχουν μπει στον «πάγο», όπως πολλά τηλεοπτικά προγράμματα λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, όμως οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται καθηλωτικές.

Η έρευνα των Αρχών για το φόνο του Σωκράτη Θέμελη συνεχίζονται και ο κλοιός γύρω από τον Δούκα Σεβαστό φαίνεται πως θα στενέψει επικίνδυνα.

Η μόνη που ξέρει την αλήθεια για το πώς πέθανε ο Σωκράτης Θέμελης είναι η Ανέτ αφού ο Δούκας της έχει αποκαλύψει τα πάντα. Η Ανέτ γνωρίζει πως ο αδερφός της πήρε εκδίκηση για λογαριασμό της καθώς ο Σωκράτης την είχε βιάσει με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει έγκυος και να φέρει στον κόσμο τον Μελέτη.

Η Ανέτ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα εκβιάσει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα.

Ο Δούκας θα ψάξει να βρει τρόπο ώστε να ξεγλιστρήσει άλλη μια αφού θα καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.