Η Δωροθέα Μερκούρη, την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει μαγειρική εκπομπή στο Mega. Η αγάπη της ηθοποιού για τη μαγειρική είναι που φαίνεται και μέσω του προφίλ της στο Instagram όπου μοιράζεται τις αγαπημένες της συνταγές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και τώρα. Θα δούμε ιταλική μαγειρική μόνο, επειδή έχω μεγαλώσει εκεί και ειδικά τις συνταγές της οικογένειας μου από τη Νότια Ιταλία», δήλωσε η ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Πρωινού.

«Μόνη μου θα είμαι. Δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, προτιμώ μόνη μου. Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια. Και όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό» πρόσθεσε στην συνέχεια η Δωροθέα Μερκούρη.

Οι κόρες της έχουν μάθει να μαγειρεύουν και κυρίως η Ηλέκτρα. «Η Ηλέκτρα μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει στο εξωτερικό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη γιατί μεγαλώνει, παίρνει τον δρόμο της και παίρνει πάνω της ευθύνες» ανέφερε η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.