Για την εκπομπή που έκανε στην ΕΡΤ, για την απέχθειά του στα greeklish, αλλά και για την κόρη του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day.

«Έβγαλα δίσκο στην Αμερική, αλλά φοβάμαι ότι θα τον ακούω μόνο εγώ. Δεν απαντάω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα σε greeklish. Βέβαια, στην αρχή τους γράφω “σας παρακαλώ, μόνο ελληνικά”. Τα greeklish είναι ένα τίποτα, είναι ντροπή μας να τα χρησιμοποιούμε. Υπάρχει μια αυθαιρεσία, μου γράφουν στα social “έλα μωρέ κι εσύ που τα έχεις κονομήσει”. Κανείς δεν κονομάει τίποτα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης πρόσθεσε επίσης: «Έκανα μια εκπομπή στην ΕΡΤ πριν δύο χρόνια και μου φόρτωναν στα social media το κόστος της εκπομπής ως δικιά μου αμοιβή. Μου φόρτωσαν εμένα 12.000 ευρώ, ενώ εγώ έπαιρνα 1.000 ευρώ μεικτά. Δεν μπορώ τις φωτογραφίες που κάνουν duck face. Η Ελεωνόρα είναι πολύ δημιουργική, την θαυμάζω. Είμαι ακόμα συγκινημένος από τον γάμο της».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.