Στα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Μελέτης βρίσκεται σε αναζήτηση του δολοφόνου του Σωκράτη Θέμελη ο οποίος ήταν ο βιολογικός του πατέρας.

Ο Μελέτης, από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι ο Θέμελης πέθανε, ήταν σίγουρος πως επρόκειτο για δολοφονία και όχι για θάνατο από φυσικά αίτια. Οι υποψίες του Μελέτη επιβεβαιώθηκαν και από την έρευνα των Αρχών αφού βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα του.

Αν και δεν υπήρχαν αποδείξεις, ο Μελέτης θεώρησε ότι υπεύθυνος για το θάνατο του Θέμελη ήταν ο Δούκας και ξεκίνησε δική του έρευνα για να το επιβεβαιώσει. Η στιγμή της επιβεβαίωσης θα έρθει στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.

Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Δούκα όταν θα μάθει πως εκείνος ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του και οι δυο τους, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, θα έχουν μια σκληρή συζήτηση.

Σε αυτή όμως την συζήτηση θα βγει στο φως άλλη μια αλήθεια αφού ο Δούκας θα πει στον Μελέτη πως ο πατέρας του βίασε τη μητέρα του και έτσι έμεινε η Ανέτ έγκυος σε εκείνον.

Ο Μελέτης θα χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια του όμως στην συνέχεια θα κατανοήσει το σκεπτικό του Δούκα και γι’ άλλη μια φορά θα σταθεί στο πλευρό του.