«Γιατί ξαφνιαστήκατε με το δελτίο τύπου του Star;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά τη δημοσιογράφο που έσπευσε να πάρει μια δήλωση της μετά την ανακοίνωση του σταθμού πως ναι μεν ανανεώνει την συνεργασία του μαζί της αλλά «βγαίνει» εκτός GNTM.

Στην συνέχεια, η Βίκυ Καγιά δήλωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»: «Συμβαίνουν αυτά. Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα. Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις, μπορεί να υπάρξουν διάφορα πράγματα, εννοείται αυτό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι, όλα έγιναν μέσα σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι».

Η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε στην συνέχεια: «Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου από το κανάλι κι εγώ τη δική τους για διάφορα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και ένα νέο μαγικό τρόπο να σε παθιάζει για να βγάζεις και άλλες πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Dancing with the Stars, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ. Μαζί αποφασίσαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αγαπάω το GNTM».