Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσω της συχνότητας του Mega. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού έγινε το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων διευκρινίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη θα βγει στον «αέρα» στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και η συμφωνία της παρουσιάστριας με το Mega ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και στο Πρωινό του Ant1 όπου συμμετέχει ο επί 10 χρόνια συνεργάτης της, Τάσος Τεργιάκης.

Ο Τάσος Τεργιάκης έμαθε on air την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει αν ο δημοσιογράφος θα την ακολουθήσει στο Mega.

Η απάντηση του Τάσου Τεργιάκη ήταν λιτή και ξεκάθαρη. «Τιμώ το συμβόλαιό μου και την υπογραφή μου» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου.

«Ήμουν δίπλα σε σένα, στη μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στις 21 Μαΐου 2020 ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και πως στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα ήταν άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να ανακοινώσει στους τηλεθεατές τις αποφάσεις που έχει πάρει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης έκλεισε το 2020, δέκα χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για την συνεργασία τους.

«Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως… περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν.. κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν δίπλα σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία… εις το επανιδείν λοιπόν…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.