Ανανεωμένη και ξεκούραστη, η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αποχώρηση οικειοθελώς από το Survivor λόγω σοβαρού τραυματισμού, το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε την εμφάνιση της στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η πόρτα της εκπομπής άνοιξε και η πρώην παίκτρια του Survivor εισέβαλλε μέσα, ξαφνιάζοντας τον Νίκο Μουτσινά στον οποίο προσέφερε ένα πιάτο φακόρυζο.

Η Σοφία Μαργαρίτη αρχικά δήλωσε πως έχει τρακ και στην συνέχεια σχολίασε τους συμπαίκτες της.

«Με τον Ντάφι πέρασα φανταστικά, είναι ο ανιματέρ της παραλίας. Δεν σταματάει όμως» είπε η παίκτρια.

«Είμαι τελείως άγαρμπη, ατσούμπαλη. Τον πρώτο μήνα έβλεπα τις κάμερες και κρυβόμουν. Μετά λύθηκα και έβλεπα την κάμερα και έλεγα είναι το κομοδίνο στο σαλόνι. Ο Ντάφι δεν υπάρχει, τις κυνηγούσε τις κάμερες, το κάνει το reality» πρόσθεσε στην συνέχεια η Σοφία Μαργαρίτη.

«Για τον Γιώργο να πω ότι απογοητεύτηκα. Στους Μπλε είχα θέματα, δεν με βοηθούσαν, έκανα τα πάντα. Δεν μπορώ να κάτσω. Γι’ αυτό και δεν πιστεύω ότι θα καρποφορήσει η συνεργασία με τον Σαλαγκούδη που μου έταξε θέση στο δημόσιο» είπε με χιούμορ η Σοφία Μαργαρίτη.

«Διάβασα κάπου ότι ήταν καρμικό αυτό που έπαθα. Ήταν όντως καρμικό αυτό που μου συνέβη και πήγα στο παιχνίδι. Ή αυτό συμβαίνει ή κάποιος με μισεί θανάσιμα και με καρφώνει στα πόδια με μια κούκλα βουντού» ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη και τόνισε πως υπάρχει στρατηγική και στις δύο ομάδες.