Δοκιμασία αποχώρησης για την Κόκκινη ομάδα πραγματοποιήθηκε στο MasterChef κι οι τρεις υποψήφιοι μονομάχησαν μέχρι τελικής πτώσης.

Τα μαχαίρια πήραν φωτιά, όσο ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για να παρουσιάσουν ένα δυνατό πιάτο και Χριστίνα Παπαοικονόμου, Μαρία Λαζαρίδου και Κωστής Αλεξάκης διαγωνίστηκαν για να επικρατήσει ο καλύτερος. Οι τρεις τους έπρεπε να αντιγράψουν πέντε πιάτα με συγκεκριμένα υλικά αλλά ο χρόνος φάνηκε τόσο πιεστικός που δεν μπόρεσαν να τα ολοκληρώσουν στο σύνολό τους και φυσικά υπήρξαν και κάποιες αστοχίες.

Η Χριστίνα συγκέντρωσε 17 βαθμούς με τους κριτές να της αναφέρουν ότι κάποια υλικά της δεν τρώγονταν, ο Κωστής 21 βαθμούς και η Μαρία 27 βαθμούς. Έτσι την πόρτα της εξόδου είδε η Χριστίνα Παπαοικονόμου με την Μπλε ομάδα να αναφέρει ότι είναι άδικο γιατί ο αρχηγός της ομάδας της την έβαλε στην διαδικασία αποχώρησης. Οι φίλες της στον διαγωνισμό ξέσπασαν σε κλάματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.