Στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» είδαμε πως: Ο πάτερ Δημήτριος γίνεται μάρτυρας της σεξουαλικής παρενόχλησης του Ιάσoνα προς τη Βάλια.

Κι ενώ εκείνη τον ορκίζει να μην αποκαλύψει τίποτε στη μητέρα της, γιατί δεν θέλει να την δει να καταρρακώνεται, ο Δημήτριος θα ζητήσει τη βοήθεια του Περίανδρου.

Η Βάλια προκαλεί ερωτικά τον Ιάσονα και του κλείνει ραντεβού το ίδιο βράδυ. Όλα, όμως, είναι μία καλοστημένη παγίδα από τη Χαρά, σε συνεννόηση με την κόρη της και τον Περίανδρο.

Παράλληλα, ο Φατσέας βρίσκει επιτέλους δουλειά ως μπίζναμαν! Το μόνο που μένει τώρα, είναι να πείσει την Τασία να γίνουν συνεταιράκια.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά του Ant1, το «Καφέ της Χαράς» στις 21.00;

Μετά τη φυγή του Ιάσονα, εξαφανίζεται και η Βάλια. Η Χαρά, καταρρακωμένη, τα βάζει με τον εαυτό της που τυφλωμένη από έρωτα δεν είχε πάρει είδηση τι γίνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Θα βρεθεί, για άλλη μια φορά στον άσσο, αφού χωρίζοντας με τον Ιάσονα μένει χωρίς δουλειά, λεφτά και με τον Περίανδρο να έχει και πάλι το πάνω χέρι. Άλλοι φεύγουν και άλλοι επιστρέφουν!

Παράλληλα, ο Φατσέας καταφέρνει να στήσει την «μπίζνα» με τις σπιτικές μαρμελάδες της Τασίας. Νοικιάζει κι ένα τρίκυκλο για τη διανομή, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του.