Μετά την ψηφοφορία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν στις παραλίες τους. Στην παραλία της Κόκκινης Ομάδας πρωταγωνίστησε η ένταση καθώς ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά του Κώστα Παπαδόπουλου.

Λίγο πριν οι παίκτες μεταφερθούν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο είχαν μια συζήτηση η οποία παρέπεμπε σε καβγά.

«Ο Κώστας έκανε ένα μεγάλο φάουλ για μένα. Δεν φέρθηκε ωραία, μπορούσε να το πει στα ίσα σε μένα ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη. Ήταν τελείως ανόητο, απαράδεκτο. Να πιάσει τον Κόρο και να του πει να με ψηφίσει» σημείωσε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Γιατί πήγες και έπιασες τον Κόρο να του πεις να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο; Κώστα, εσύ με ποιο δικαίωμα πας και πιάνεις έναν παίκτη να του πεις τι να ψηφίσει;» ρώτησε ο Τριαντάφυλλος τον συμπαίκτη του σε έντονο ύφος.

Στην συνέχεια ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Ποιος είσαι να το κάνεις αυτό; Είχε δικαίωμα να το κάνει μόνος του, εσύ γιατί να το κάνεις αυτό; Πισώπλατη μαχαιριά ήταν αυτή, Κώστα και δεν το περίμενα αυτό από σένα»!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος από τη δική του πλευρά έκανε προσπάθεια να εξηγήσει πως δεν έκανε αυτά για το οποία τον κατηγορεί ο Τριαντάφυλλος.