Με νέα επεισόδια, ανατροπές και αποκαλύψεις επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα. Στο τελευταίο επεισόδιο, είχαμε μείνει στη… θεαματική αποχώρηση του Τάκη από το Διαφάνι, ο οποίος πρώτα φρόντισε να σκορπίσει στους δρόμους του χωριού φυλλάδια της Δρόσως από την εποχή που τραγουδούσε στην Τρούμπα. Ένα από τα φυλλάδια έπεσε στα χέρια του Νικηφόρου.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού. Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.

Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο είναι θέμα ωρών να κάνει τον γύρο του Διαφανίου.

Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.