Στα θετικά σχόλια τα οποία αποσπά για το χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στη «Φωλιά των ΚουΚου» ο Γιώργος Σουξές.

Ο Ενωμοτάρχης του Διαφανίου αναφέρθηκε και στην επιτυχία της σειράς ενώ εξομολογήθηκε και δυο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα, το ένα με τον Γιώργο Γάλλο και το άλλο με την τηλεοπτική του μητέρα, Αλίκη Αλεξανδράκη.

«Ο κόσμος μού λέει “είσαι ο δικός μας άνθρωπος, είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας, σε αγαπάμε σπάταλα”. Είναι πολύ συγκινητικά τα λόγια του κόσμου» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σουξές σχετικά με την αποδοχή που έχει από το τηλεοπτικό κοινό.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Δεν συμπαθώ ρόλους που έχουν να κάνουν με γιατρούς, δικηγόρους, αστυνομικούς…. Διαβάζοντας όμως 2-3 σενάρια, σκέφτηκα ότι κάτι… έχει να πει ο άνθρωπος. Δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία. Περίμενα ότι θα πάει καλά το σίριαλ».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Σουξές αναφέρθηκε και στο κλίμα το οποίο επικρατεί ανάμεσα στους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Στα γυρίσματα κάνω προτάσεις γάμου στην Κίτσου, αλλά μου λέει ότι είναι μικρή ακόμα. Κάνω πλάκα στους νεότερους ότι πρέπει να παίζουν καλύτερα τους ρόλους τους, εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη. Τυχαίνει να κάνουμε πλάκα πριν τις δραματικές σκηνές».

«Είμαι πολύ μελαγχολικός άνθρωπος, αλλά με τους φίλους μου, αλλά με τους φίλους μου περνάω πάρα πολύ καλά» είπε σχολιάζοντας τον χαρακτήρα του πίσω από τις κάμερες και πρόσθεσε: «Θα σας πω κάτι που ίσως δεν το ξέρετε. Εγώ δεν ακολουθώ ποτέ το σενάριο, δεν μπορώ να το κάνω. Εγώ έχω μια τάση να βγαίνω φυσικά τα πράγματα από μέσα μου. Στην αρχή, αυτό τάραζε τους συναδέλφους. Θυμάμαι κάναμε ανάγνωση, πρόβα, πριν μπούμε να τραβήξουμε τη σκηνή και ξεκινούσα εγώ το διάλογο. Λέω, λέω, λέω εγώ και γυρνάει ο Γιώργος Γάλλος και λέει… κάνουμε άλλη σκηνή; Χάθηκε ο Γιώργος γιατί είναι πολύ… by the book. Εμένα μου το επιτρέπουν αυτό. Λέω το όνομα της γιαγιάς μου μέσα, το χωριό μου, διάφορα. Αλλά ταιριάζουν αυτά που λέω».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Την πρώτη μέρα συναντήθηκα με τη “μητέρα” μου, την κυρία Αλεξανδράκη, την οποία δεν είχα γνωρίσει πριν και κατέβηκα στο πλατό να περάσουμε τα λόγια. Τη στιγμή που περνάγαμε τα λόγια της ζήτησα αν μπορεί  να κάνει μια μικρή παύση για να πω δυο λέξεις επιπλέον και μου λέει όχι. Λέω… καταστραφήκαμε, όλος ο χειμώνας θα είναι μια δυστυχία για μένα. Και όταν πήγαμε τη σκηνή, έκανε την παύση και είπα τα λόγια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.