Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open έκανε δηλώσεις η Αννίτα Πάνια. Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Βλάσση Μπονάτσο αλλά και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» που παρουσιάζει.

Πώς αντιμετωπίζει η Αννίτα Πάνια τις… χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της; Με χιούμορ.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που γνώρισα ποτέ και που αγάπησα πολύ σαν άνθρωπο, ο πιο γνήσιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ» ανέφερε αρχικά η Αννίτα Πάνια στην κάμερα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις για κάτι διαφορετικό, όμως αυτό τα σαββατοκύριακο είναι εκεί πάντα και για μένα πάντα αποτελεί προτεραιότητα».

Γιατί σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και τι λέει η Αννίτα Πάνια κάθε φορά που αντικρίζει το… ραβασάκι της AGB; «Κάποια στοιχεία της εκπομπής δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε σε νούμερα τηλεθέασης γιατί νομίζω ότι κάνει κανείς τηλεόραση τον ενδιαφέρει αυτό έτσι κι αλλιώς» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε με χιούμορ: «Φυσικά κοιτάζω τα νούμερα, με κοιτάζουν κι αυτά, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε… καλύτερα να μην κοιταζόμαστε φέτος».