Ένα από τα αγαπημένα προγράμματα του Νίκου Μουτσινά είναι το «Bachelor» καθώς μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ «παίζει» συχνά αποσπάσματα από το reality του Alpha.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε σε μια ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού στην οποία ανέφερε πως ο Alpha απαγόρευσε στον παρουσιαστή να «παίζει» αποσπάσματα του «Bachelor».

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ φρόντιζε να σατιρίζει το reality και να σχολιάζει τα όσα ευτράπελα τυχαίνει να συμβαίνουν εκεί.

Με το γνωστό του ύφος, ο  παρουσιαστής ανέφερε: «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε;» αναρωτήθηκε στον «αέρα» ενώ δεν παρέλειψε να παροτρύνει τον Alpha να πάρει πίσω την απαγόρευση, καθώς όπως είπε οι καιροί είναι δύσκολοι.

«Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς προτού πάει στο επόμενο θέμα.