Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και κάθε επεισόδιο κρύβει κι από μία ανατροπή. Και η ίδια συνταγή θα συνεχιστεί και στα επόμενα επεισόδια, μιας και οι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ο καθένας ξεχωριστά, τη δική τους προσωπική ιστορία.

Κι ένα από αυτούς είναι και ο Μελέτης, ο οποίος – όπως αποκάλυψαν το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό – στα επόμενα επεισόδια θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια μαθαίνοντας ποιος είναι ο πατέρας του καθώς και ότι η μητέρα του η Ανέτ είχε βιαστεί από εκείνον.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, ο Μελέτης θα πέσει πάνω σε έναν καβγά της Ανέτ με τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη και αντιλαμβάνεται τι ακριβώς έχει συμβεί. Συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας, με τον οποίο συνεργάζεται στη φυτεία κάνναβής, είναι ο πατέρας του. Θα διατηρήσει κάποιες αμφιβολίες, τις οποίες θα προσπαθήσει να διαλευκάνει στη συνέχεια, να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Επιπλέον, θα υπάρξει κίνδυνος ακόμα και για την αποκάλυψη της φυτείας από τον Λια, τον νέο συνεταίρο του Κωνσταντή και του Μελέτη.