Η αντίδραση της Βιργινίας Δικαιούλια όταν την ρώτησαν αν είχε γίνει σεξ στο Survivor

Τη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη κλήθηκε να σχολιάσει η πρώην παίκτρια του reality


MEDIA
19:03
27/10/2020
Η αντίδραση της Βιργινίας Δικαιούλια όταν την ρώτησαν αν είχε γίνει σεξ στο Survivor
3
loading

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε πως στο «Survivor» είχε γίνει σ@ξ και οι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα και γι’αυτό το λόγο ρώτησαν την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Βιργινία Δικαιούλια την οποία συνάντησαν σε νυχτερινή της έξοδο.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης βγήκε και είπε ότι έχει γίνει σ@ξ στο Survivor. Στο δικό σας το Survivor έγινε αυτό;», ρώτησε ο ρεπόρτερ.

«Δεν μπορώ να πω, δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν ξέρω… Μπορεί να έχει γίνει και στο δικό μας, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω, δεν έγινε κάτι μπροστά μου, πάντως. Γενικά διάφορα ακουγόντουσαν και για το πρώτο, φαντάζομαι και για το τρίτο θα έχουν ακουστεί. Από τη στιγμή που δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου, δεν μπορώ να το πω. Δεν το απορρίπτω. Δεν μπορώ να απορρίψω τίποτα για το οποίο δεν είμαι σίγουρη», ανέφερε η Βιργινία Δικαιούλια χαμογελώντας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Α ο αντιδήμαρχος

    Όλοι με παραπάνω κιλά γυρίζουν. Στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορούν να στρίβουν από τα κιλά που έβαλαν

  2. avatar Takis_0731

    Συγνώμη, τι είναι το σ@ξ;

  3. avatar Αν έγινε

    έγινε \"Βοήθειά\" τους Ε, μα... Παρά την πείνα όμως, έχουν και το μυαλό εκεί; Φαίνεται πως ο αγώνας για επιβίωση, τους ξυπνά και ορμές... Μα τι να πούμε... Χαχα Εκτός αν τους δίνουν και τρώνε... κρυφά... Χαχα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει