Την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM είδε η Ειρήνη Μητράκου το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου».

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση κατά τη δοκιμασία του makeover αλλά και στην αποχώρηση της από το διαγωνισμό του Star Channel.

«Δεν με επηρέαζε σε καμιά φωτογράφιση το μαλλί μου. Στο makeover έδειξα έναν άλλον εαυτό. Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή είχα θολώσει και βρισκόμουν σε σοκ. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Μου είπαν όλοι και έξω ότι είναι τέλεια και να τα κρατήσω.

Προφανώς τους πιστεύω όλους ότι μου πάνε και με έχουν αναδείξει, αλλά δεν το είχα στο μυαλό ότι θα το έκανα ποτέ αυτό. Μου άρεσε πάντα να έχω μακρύ μαλλί. Το μόνο που ήθελα να αλλάξω ήταν το χρώμα, γιατί δεν μου άρεσε το κόκκινο που είχα. Οπότε για το χρώμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, το μήκος προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Μητράκου.