Στροφή στη μυθοπλασία επιχειρεί η ΕΡΤ και ανάμεσα στα προγράμματα τα οποία ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης είναι η νέα σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα ενώ έδειξε σίγουρος για την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό» ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός εκτίμησε ότι θα έχει  επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας, ενώ μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε αναλυτικά για τη διαδρομή του στο  θέατρο.  Αποκάλυψε μάλιστα ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον. Πιστεύω άλλωστε ότι κάθε παράσταση είναι μοναδική» είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι νιώθει πολύ κουρασμένος και πως κάποια στιγμή θα τα παρατήσει, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

«Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων.