Εκτάκτως κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα το CRASH.  Στο τεύχος Απριλίου θα διαβάσετε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Αμερικανό πράκτορα που έστησε την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.

Το τεύχος παρουσιάζει πως οι μυστικοί σύμβουλοι Παπανδρέου-Σαμαρά δούλευαν μαζί για τις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις ενώ ο Θωμάς Σερίφης, της 17 Νοέμβρη, μιλάει για πρώτη φορά για όλους και για όλα.

Παρουσιάζει ακόμη μία συνάντηση με την καταζητούμενη δικαστίνα, Αντωνία Ηλία, στο Λονδίνο και φιλοξενεί συνέντευξη του Γερμανού ιστορικού, Κριστόφ Γκουστάβους, για τις αποζημιώσεις. Παρουσιάζει ακόμη ίντριγκες στο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Τράγκας μιλά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Τι άλλο θα δείτε

Ποιοι και γιατί θέλουν να αγοράζουμε τουρκικό ρεύμα στα νησιά μας! Ο ρόλος του πρώην υπουργού ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τι κάνει στο Τορόντο η Σοφία Παπανδρέου – Τα πολιτικά σχέδια για το γιο της.

Όλο το παρασκήνιο από την πρόσφατη εξόρμηση του Αλέξη Τσίπρα στη Θράκη – Η αλλαγή στάσης στο θέμα των Σκουριών.

Ο Γάλλος φιλόσοφος Ετιέν Μπαλιμπάρ σε μία αποκλειστική συνέντευξη μιλά για τις «σύγχρονες Δημοκρατίες στην Ευρώπη και τον ρόλο της Γερμανίας».

Ο πολιτικός αναλυτής και αρθρογράφος των «Irish Times», Κολμ Κίνα, που έφερε στο φως σκάνδαλα και σχέσεις διαπλοκής στην Ιρλανδία, μιλά για την μετα-μνημονιακή εποχή στην χώρα του και για το «πείραμα της Ελλάδας»

Η ελληνικής καταγωγής πρώην υπουργός της Βραζιλίας, Ειρήνη Νικολάου Κορρέ Λοπές μιλά στο Crash για την κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Ευρώπη σήμερα, τον Αλέξη Τσίπρα και το μέλλον της Ελλάδας

Θόδωρος Κατσανέβας: «Πλαστογράφησαν τη διαθήκη του Ανδρέα»

Νικήτας Τσακίρογλου: «Στην Ελλάδα χρωστάνε και οι νεκροί»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Φάγαμε κάποτε μια χούντα, φτάνει!»

Κώστας Ζουράρις: «Να δικαστούν οι δωσίλογοι, οι Γερμανοτσολιάδες και οι ιθαγενείς κλεφταράδες»