Ανανεωμένος επιστρέφει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show».

To late night πρόγραμμα του Ant1 θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 23:30 και ο παρουσιαστής θα υποδεχθεί τους πρώτους καλεσμένους της νέας σεζόν οι οποίοι θα του κάνουν ποδαρικό.

Η Ιωάννα Τούνη κάνει θα βρεθεί πρώτη απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά θα μιλήσει τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της. Γιατί μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει γι’ αυτό το βίντεο στο κανάλι της στο You Tube; Τι σχόλια δέχθηκε; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της; Αυτά και πολλά περισσότερα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τέλος, η Ιωάννα είναι η πρώτη που τολμά να περάσει από τις «Σφήκες»…Η Super Κική, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Φελίσια Τσαλαπάτη θα την υποδεχθούν στο καμαρίνι τους και θα την υποβάλουν σε τρομερές δοκιμασίες!!!

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑNT1 «Ήλιος», σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση,θα αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και θα εξηγήσει γιατί το θεωρεί «παράσημο» στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή και θα παραδεχθεί ότι έχει βαρεθεί τη μοναξιά του. Η συνάντηση των δύο αντρών είναι απολαυστική αφού θα ολοκληρωθεί με ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι.

Η Μαρία Καβογιάννη, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την εκπομπή. Η αγαπημένη ηθοποιός με τις σπαρταριστές ατάκες που ακόμα και σήμερα γίνονται viral,  σε μια κουβέντα φιλική και χαλαρή με τον Γρηγόρη, θα μιλήσει για την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, για το θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή.