«Γεια σας κριτική επιτροπή!» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με νάζι και πήρε τη θέση της μπροστά στους κριτές του «My Style Rocks» προκειμένου να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Τον λόγο πήρε ο πρώτος ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων με ιδιαίτερο ενθουσιασμό: «Είσαι η χαρά της εκπομπής μας! Δεν σε ζηλεύει καμία, σε θαυμάζουν αλλά πρέπει να βαθμολογήσουν και κάτι. Δεν γίνεται. Αξίζεις όλα τα καλά του κόσμου και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν τη δική σου λάμψη και τη δική σου ψυχολογία, κορίτσι μου, γιατί σε βλέπουμε και ανοίγει η καρδιά μας. Ειλικρινά».

Η απάντηση της πρώην παίκτριας του παιχνιδιού μόδας, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό έχει αποχωρήσει, απάντησε: «Εντάξει, θα αρχίσω και γω από αύριο να βάζω βαθμούς όπως μου βάζουν και τα κορίτσια γιατί είμαι πολύ γεναιόδωρη. Νιώθω αδικημένη. Εννοείται ότι υπάρχει ζήλια, για αυτό μου βάζουν αυτούς τους βαθμούς. Ζήλια γιατί δεν μπορούν να είναι εγώ».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν κατάφερε να κρύψει την συναισθηματική φόρτιση για την αδικία που νιώθει και ξέσπασε σε κλάματα: «Στεναχωριέμαι. Νιώθω ότι με αδικούν πάρα πολύ» είπε και πρόσθεσε: «Προσπαθώ πάρα πολύ και χθες προσπάθησα πάρα πολύ και νιώθω αδικία».