Η οικειοθελής αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το «My Style Rocks» προκάλεσε εντύπωση καθώς η πρώην -πλέον- παίκτρια ήταν μια από τις «δυνατές» παίκτριες του παιχνιδιού και θεωρούταν φαβορί.

«Είμαι καλά, προσπαθώ να ηρεμήσω μετά από όλα αυτά που έγιναν. Ήταν σκληρά και επικίνδυνα αλλά προχωράμε και όλα είναι καλά» ανέφερε αρχική η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτη.

Αναφορικά με το τι την οδήγησε να πάρει την απόφαση και κατά πόσο ευθύνεται ο καβγάς που είχε με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τόνισε: «Η οικειοθελής μου αποχώρηση δεν έχει καμία σχέση με τον καβγά με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Τους κριτές τους αγαπώ, τους σέβομαι, είναι επαγγελματίες και θέλω να ξανασυνεργαστώ κάποια στιγμή σε κάτι άλλο μαζί τους. Μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην επαφή και είναι άνθρωποι που έχω στην καρδιά μου.

Η αιτία είναι η παραγωγή. Η παραγωγή με έδιωξε και δεν τους άξιζα να μείνω άλλο εκεί. Στην κανονική μου ζωή, είμαι ήρεμη. Είμαι τηλεπερσόνα όταν ανεβαίνω στο stage, μεταμορφώνομαι.

Στην κανονική μου ζωή είμαι ήρεμη. Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε πολλούς χαρακτήρες. Δεν είμαστε φλατ, δεν είμαστε ένα. Στην παραγωγή άρεσε αυτό, την συνέφερε κιόλας λόγω των νούμερων των οποίων έφερνα, απλά θεώρησα ότι πλέον δεν με σέβεται, δεν μπορεί και δεν θέλει να με κρατήσει και άνοιξα την πόρτα και έφυγα.

Είναι το καλύτερο που έχω κάνει, δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής. Ναι, θεωρώ ότι είμαι μια τηλεπερσόνα που δεν το ήξερα και το έμαθα μέσω του παιχνιδιού».