Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, εκεί όπου έδωσε συναυλία η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με την Ήβη Αδάμου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη νέα πραγματικότητα την οποία έχει επιβάλλει ο κορονοϊός αλλά και για την καλή φίλη της και κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τα μέτρα γιατί δεν θέλω κάποιος από εμάς να νοσήσει γιατί θα πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας μετά και δεν θα γίνουν οι συναυλίες. Είναι πολλοί οι άνθρωποι πίσω από έναν τραγουδιστή, ο τραγουδιστής είναι η βιτρίνα. Είναι πάρα πολλοί αριθμητικά κι αυτούς πραγματικά σκεφτόμαστε μόνο εμείς οι τραγουδιστές» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση της να βρεθεί εκτός τηλεόρασης, είπε: «Η Ελένη είναι μια επιτυχία από μόνη της. Είναι ένα ευφυές και γλυκό πλάσμα κι είμαι σίγουρη ότι είναι και πολύ ευτυχισμένη αυτήν τη στιγμή κι αυτό τα λέει όλα».

Για το αν επιστρέψει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη είπε: πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Εγώ τί είμαι καναλάρχης για να ξέρω; Εγώ ένα καναλάκι μικρό έχω εκεί στο Instagram, ελάτε εκεί να κάνουμε καμια εκπομπή».