Σε μια μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Θέμης Κανέλλος, στο πρώτο επεισόδιο του «Big Brother». Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είχε μία συζήτηση με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά από δική της πρωτοβουλία και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλία του, εξηγώντας πότε κατάλαβε ποιος είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός και πώς το διαχειρίστηκε ο ίδιος, αφού ήταν μικρός σε ηλικία.

«Κατάλαβα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στα 13 μου το έμαθαν οι γονείς μου. Δεν μου άρεσε η Μαρία, μου άρεσε ο Γιαννάκης. Ήμουν στο σχολείο και άρχισε να μου αρέσει ένα συγκεκριμένο αγόρι στην τάξη και ήμουν σε φάση πως αυτό είναι περίεργο», ανάφερε μεταξύ άλλων αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν το κατάλαβα στα 11, μετά από δυο εβδομάδες, πήρα απόφαση ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Πήρα πολύ χαλαρά ότι δεν είμαι στρέιτ… Έτυχε να το καταλάβω νωρίς. Θα μπορούσα να ζήσω τη φάση ότι δεν είμαι γκέι και να προσπαθώ να ζήσω με κοπέλες. Είναι περίεργο όταν σκέφτεσαι πως ήσουν στην πέμπτη δημοτικού, αλλά όντως το ένιωθα».