Ένα προϊόν μυθοπλασίας που φέρει ελληνική υπογραφή και τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB καθώς έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές από την πρώτη μέρα προβολής της έχει μπει στο «στόχαστρο» της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς.

Ο λόγος φυσικά, για την πετυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς από την κεντρική Ευρώπη αλλά και την Λατινική Αμερική έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους ώστε να προχωρήσουν σε αγορά των δικαιωμάτων της σειράς ώστε να την προβάλλουν.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή της κεντρικής Ευρώπης, η σειρά θα προβληθεί αυτούσια με υπότιτλους, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, αυτή της Λατινικής Αμερικής η σειρά θα προβληθεί είτε μεταγλωττισμένη είτε ως διασκευασμένο format.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τζώρτζης Ποφάντης, στην παρουσίαση του προγράμματος του Ant1 για το 2020-2021, οι ιθύνοντες του Ant1 έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες συζητήσεις για την… εξαγωγή των «Άγριων Μελισσών» στη διεθνή τηλεοπτική αγορά ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει «κλείσει».

Σοφία Πελεκάνου  

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.