Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου, φορώντας τις λευκές τους ποδιές μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 4 και οι δυο τους ξεκίνησαν να μονομαχούν για άλλη μια φορά στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού.

Ο Σταυρής Γεωργίου είναι ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού MasterChef και αποτελεί τον πρώτο Κύπριο που φτάνει στον τελικό του παιχνιδιού. Ο ίδιος το δήλωνε από την αρχή του παιχνιδιού πως θέλει και θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό και τα κατάφερε.

Ο παίκτης, όσο μαγείρευε γνωστοποίησε την ικανοποίηση του που έφτασε στον τελικό και τόνισε πως ο στόχος του επιτεύχθη άσχετα με το αποτέλεσμα. Ο Σταυρής Γεωργίου κατά τη διάρκεια του MasterChef 4 απασχόλησε τους συμπαίκτες του με τον δύσκολο του χαρακτήρα αλλά και με την προφορά του καθώς υπήρχαν στιγμές που εκείνοι δεν καταλάβαιναν τι λέει και ζητούσαν… υπότιτλους.

Με την αδυναμία που έχει στα γλυκά, ο Σταυρή κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό. «Το φαγητό μας δεν μπορεί να αρέσει σε όλους» τόνισε ο παίκτης επικαλούμενος τη φράση γνωστού σεφ και πρόσθεσε: «Άρα ούτε όλοι οι άνθρωποι μπορούν να αρέσουν σε όλους».