Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στο τελευταίο για τη φετινή σεζόν «Ενώπιος Ενωπίω», ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Ηλία Κασιδιάρη, στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», το 2012.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, βάσταγε το ποτήρι στη συνέχεια και φοβόμουν ότι θα πετάξει και το ποτήρι. Εγώ έφυγα για να πάω να πιάσω τον Κασιδιάρη για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Κι εκείνη την ώρα “τι κάνεις ρε;” του λέει η Λιάνα και γίνεται η συμπλοκή. Το “όχι, όχι” που φώναζα και που κορόιδεψαν πάρα πολλοί, ήταν μια προσπάθεια να πω “όχι, όχι” μη φύγει το ποτήρι και χτυπήσει τη Δούρου», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν εκεί ο μετέπειτα Πρόεδρος της Δημκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, η Ρένα Δούρου, η Λιάνα Κανέλλη, τραυματισμένος ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν δίπλα μου και η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία χάθηκε, δεν ήξερα πού ήταν. Βέβαια, ενδιαφέρον έχει και τι έγινε, και δεν θα το συζητήσουμε, όταν πήγαμε σε διαφημίσεις γιατί έπρεπε να διακόψουμε, έγινε σύρραξη μέσα στο στούντιο»

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραδέχτηκε επίσης πως για εκείνον ήταν μία δύσκολη στιγμή, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που πολιτικοί «έπαιξαν» ξύλο στο τηλεοπτικό πλατό.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν ξύλο πολιτικοί μέσα στο πλατό. Είχε ξανασυμβεί τη δεκαετία του ’90 μεταξύ δύο πολιτικών, ευτυχώς μόλις τελείωσε η εκπομπή. Τελειώνει η εκπομπή και γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον «ρε “μπιπ”», σηκώνεται ο άλλος «ποιος είπες “μπιπ” ρε “μπιπ”» και αρχίζουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές κι εμείς να προσπαθούμε να τους χωρίσουμε», είπε ο δημοσιογράφος, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα.

TAGS