Το «Last Dance», το ντοκιμαντέρ του ESPN που ήταν αφιερωμένο στους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, έριξε αυλαία, ωστόσο η συζήτηση γύρω από αυτό συνεχίζεται. Πολλοί ήταν αυτοί που πήραν μέρος σε αυτό, για να δώσουν τη δική τους εκδοχή και διάσταση στο πώς είχε γραφτεί η ιστορία.

Ακόμη και μεγάλοι αντίπαλοι του «Air» στα παρκέ, όπως ο Ρέτζι Μίλερ, δέχθηκαν να λάβουν μέρος στην τηλεοπτική αυτή δημιουργία, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν και τς καλύτερες σχέσεις με τον πρωταγωνιστή. Ωστόσο, ήταν κάποιοι -και συγκεκριμένα δύο- που αρνήθηκαν. Ο λόγος για τους Καρλ Μαλοουν και Μπράιον Ράσελ.

Ο Τζέισον Χέιχιρ, σκηνοθέτης του «Last Dance», φιλοξενήθηκε στο «Dan Patrick Show» και αποκάλυψε την άρνηση των δυο, εξηγώντας ταυτόχρονα και τους λόγους.

«Ο Μαλόουν αρνήθηκε να μιλήσει. Το ίδιο και ο Ράσελ. Ίσως να γνώριζε εκ των προτέρων τις ερωτήσεις που θα κάναμε, οπότε ίσως γι’ αυτόν τον λόγο να μην ήθελε να πάρει μέρος. Επειδή γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε σε όλη την πορεία μέχρι να το ολοκληρώσουμε, είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε το “Last Dance” από τον Ιανουάριο του 2018», ανέφερε ο δημιουργός του.