Μαρία Μπακοδήμου: Μου άρεσε το Power of Love και ας με έχουν σταυρώσει

«Εγώ πέρασα καλά… Την πρώτη χρονιά… Όχι τη δεύτερη»


MEDIA
9:48
18/05/2020
Μαρία Μπακοδήμου: Μου άρεσε το Power of Love και ας με έχουν σταυρώσει
loading

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω Skype, η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, την οποία βλέπουμε στη θέση του κριτή στο J2US, μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει στην τηλεόραση, όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.

«Θυμάμαι και αγαπώ πολλές εκπομπές από αυτές που έχω κάνει γιατί κάθε εποχή μου ταίριαζε εκείνη. Θυμάμαι το “Σαν στο σπίτι σας” που το αγαπώ και έχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Ήταν κάποια χρόνια πολύ χαρούμενα και δημιουργικά», είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Θυμάμαι το ΦΜ Live που έχω γελάσει πολύ και έχω πάρα πολύ ωραία. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Ταλέντο, το οποίο με συγκινούσε και πάρα πολύ σε σημείο. Όταν έβλεπες δηλαδή νέους ανθρώπους με πολύ ταλέντο να προσπαθούν να διεκδικήσουν χώρο για μένα ήταν πολύ συγκινητικό».

Για να προσθέσει: «Εμένα μου άρεσε και το Power of Love και ας με έχουν σταυρώσει… Θα μπορούσαν να έχουν υπάρξει επιλογές που δεν βγήκαν έτσι όπως θα τις περιμέναμε. Πάλι θα τις υποστηρίζαμε αλλά μέσα μας, μετά από χρόνια, θα λέγαμε πως αυτό ήταν λίγο παγίδα ή λακκούβα που δεν πέρασα καλά εκεί. Εγώ πέρασα καλά στο Power of Love. Την πρώτη χρονιά! Όχι τη δεύτερη».

Για να εξηγήσει για το ριάλιτι αγάπης που παρουσίασε για δύο χρόνια, στον ΣΚΑΪ: «Στην αρχή ήξερα απλά πως είναι ένα παιχνίδι με σχέσεις, θα υπάρχουν ζευγάρια και θα υπάρχει αυτό το παιχνίδι του φλερτ. Αισθάνομαι πως πάντα μπορούμε να ελέγξουμε όμως το αποτέλεσμα από τη στιγμή που εμπλεκόμαστε. Φαντάστηκα πως μπορώ να το ελέγξω και νομίζω πως σε ένα βαθμό μπορούσα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει