Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Κατερίνα Λένη, η πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef 4, μίλησε μέσω Skype από τη Γερμανία στη «Φωλιά των Κου Κου». Και πάλι όσα είπε, είχαν ενδιαφέρον. Μάλιστα, γι’ ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στη Ντέμη, την Μάρλεν και τη Μαριάννα, ενώ «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της που επέστρεψαν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής για… «επιθετικότητα».

Συγκεκριμένα, για τη Ντέμη είπε:  «Η Ντέμη είναι μια μαγείρισσα, η οποία θέλει να πρεσβεύει τη βίγκαν κουζίνα. Εγώ δεν είδα πολλά πράγματα από τη Ντέμη στο διαγωνισμό. Χωρίς να θέλω να την αδικήσω, είδα ότι είχε μια επανάληψη. Όταν χρειάστηκε να φτιάξει συνταγή με ζωικά υλικά, όπως το αρνί, ήταν πάρα πολύ καλή». Όσο για τα σαλάμια που τόσος λόγος έγινε και φέρεται να έτρωγε η παίκτρια, είπε: «Η παραγωγή είχε φροντίσει να υπάρχουν όλα τα υποκατάστατα για τη Ντέμη, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός που ανέφερα».

Για τη Μάρλεν είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει γίνει καμία ρήξη με την Μάρλεν, δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της. Εγώ συνέβαλα στο γεγονός η Μάρλεν να ξαναμπεί στο σπίτι με πολύ δίκαιο τρόπο. Όταν ψήφισα το πιάτο της Μάρλεν το έκανα πολύ αντικειμενικά. Τώρα γιατί αυτός ο τρόπος της απέναντί μου, δεν γνωρίζω. Κάποιες παρατηρήσεις που είχαν γίνει είχαν να κάνουν με την καθαριότητα και την υγιεινή. Ήθελε να εκδικηθεί για ποιο λόγο»;

Για τα παιδιά που επέστρεψαν στο ριάλιτι μαγειρικής, είπε: «Τα παιδιά που επέστρεψαν στο σπίτι, μπήκαν με μια επιθετικότητα απέναντι σε μας, λες και φταίγαμε εμείς που έφυγαν από τον διαγωνισμό. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος με τον οποίον μας αντιμετώπισαν όλους όσοι ήμασταν μέσα στο σπίτι».

Για τη Μαριάννα, από την οποία έχασε και τελικά αποχώρησε, είπε «Τη Μαριάννα, αυτό το 20χρονο κοριτσάκι, δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά και να δείξω κάτι που δεν αισθάνομαι. Μπράβο της που κατάφερε επάξια να ξαναμπεί στον διαγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί».