Οι μηχανές φαίνεται ότι δουλεύουν στο φουλ στο Μεγάλο κανάλι, αφού μετά το «Κάτω Παρτάλι», αυτές τις ημέρες οι ιθύνοντες του προγράμματος συμφώνησαν για την υλοποίηση μιας ακόμα νέας ελληνικής σειράς, για την ακρίβεια «ελληνοποιημένης» σειράς, αφού πρόκειται για τη μεταφορά της επιτυχημένης αμερικάνικης κωμωδίας «Modern Family» στα καθ’ ημάς.

Όπως αναφέρει το tvzapping.gr, τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, τη διασκευή του σεναρίου ο Αποστόλης Τσαούσογλου, ενώ στο καστ είναι πολύ πιθανό να δούμε ηθοποιούς που έπαιζαν στους «Βασιλιάδες».

Το «Modern Family» προβάλλεται από το 2009 στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία και ήδη διανύει τον πέμπτο του κύκλο, ενώ όπως φανερώνει και ο τίτλος πρόκειται για την ιστορία τριών «μοντέρνων οικογενειών».

Αυτής του 60άρη Τζέι Πρίτσετ, που είναι παντρεμένος με την πολύ νεώτερή του Γκλόρια, έχουν ένα παιδί μαζί αλλά και ένα δικό της από προηγούμενη σχέση, της κόρης του Τζέι και της δικής της…c ool οικογένειας με δύο παιδιά, αλλά και του γιου του Τζέι, ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι από το Βιετνάμ!

Προφανώς όλα αυτά θα «εξελληνιστούν» προκειμένου η σειρά να μεταδοθεί στο Mega, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται να «κλείσουν» και τα πρωταγωνιστικά ονόματα.

Όσο για το πότε τοποθετείται η πρεμιέρα της σειράς; Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.