Στα Τρίκαλα και στην Ελευσίνα στρέφονται οι προβολείς των αθλητικών καναλιών της Nova για την 9η αγωνιστική της Basket League! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports τo Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 19:15 θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Πατρών και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 17:00 το παιχνίδι Πανελευσινιακός – Ολυμπιακός.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό τα Τρίκαλα BC Aries θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Πατρών με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στον άλλο αγώνα ο Πανελευσινιακός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και αήττητο την φετινή περίοδο Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να προσθέσουν ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports:

Σάββατο 7/12 19:15 Τρίκαλα BC Aries – Απόλλων Πατρών Novasports 1, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Αποστόλη Τριανταφύλλου

Δευτέρα 8/12
17:00 Πανελευσινιακός – Ολυμπιακός, Novasports 3, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/bl-md9 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 9ης αγωνιστικής της Basket League.