Τα σχόλια που έκανε η Ζάννα Σίριακ για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκάλεσαν ακόμα μια ένταση στο πλατό του My Style Rocks 3.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη αφού έκανε την πασαρέλα της μπροστά στις συμπαίκτριες της και την κριτική επιτροπή είδε τους βαθμούς τους και άκουσε την κριτική τους.

«Μου κάνουν όλα τα ρούχα που φοράς σα να είναι vintage. Μου βγάζουν ότι είναι vintage αλλά με την κακή έννοια! Σαν παλιά ρούχα για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί. Σε συνδυασμό με το μαλλί, όλο αυτό σε μεγαλώνει και δεν μου αρέσει πάνω σου» ανέφερε η Ζάννα Σίριακ.

Η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να έχει ένα σχόλιο από την Ευρυδίκη για τα όσα είπε η συμπαίκτρια της.

«Εντάξει, η Ζάννα είναι δύο μήνες στο My Style Rocks και έμαθε να κρίνει τώρα από styling! Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο και θα κρατήσω την ωραία μου διάθεση για εκεί που πηγαίνω. Τι να πω στη Ζάννα; Έκατσε ένα μήνα εδώ και έμαθε και από styling;» ανέφερε η Ευρυδίκη.

Τότε η Ζάννα απάντησε πως: «Και η Ευρυδίκη δεν με κρίνει όταν είμαι πάνω; Της είπα ποτέ κάτι; Ότι δεν ξέρει να κρίνει;».

«Μου το είπες πολλές φορές!» σχολίασε η Ευρυδίκη φανερά ενοχλημένη ενώ πρόσθεσε: «Ότι δεν με παίρνεις στα σοβαρά γιατί οι απόψεις μου είναι άτοπες και οι αισθητικές μας δεν ταιριάζουν».