Η Μαρία Κίτσου δέχθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο και δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη της. Η «Ελένη Σταμίρη» από το «Διαφάνι» και την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» από Δευτέρα έως Πέμπτη κάνει τα πάντα για να κρατήσει τα χωράφια της και να μην περάσουν στα χέρια του «Δούκα Σεβαστού».

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» σκέφτηκαν να την βοηθήσουν και να της κάνουν έναν ιδιαίτερο δώρο για να την βοηθήσουν.

Ο Γρηγόρης Μπάκας πήρε στον ώμο του ένα σκιάχτρο και συνάντησε την Μαρία Κίτσου, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό να κοιτάζει απορημένη.

«Αλήθεια τώρα; Είναι δικό μου;» ανέφερε η Μαρία Κίτσου κοιτώντας έκπληκτη τον δημοσιογράφο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα χ@στεί πάνω του ο Δούκας μόλις το δει!»

«Δεν θα περάσει έτσι εύκολα, δεν θα γίνει το χατίρι τους», εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου αναφερόμενη στη συνέχεια της ιστορίας της σειράς.

Η Μαρία Κίτσου μάλιστα έδωσε και μια πληροφορία για τον χαρακτήρα της. «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια που υπάρχουν. Δεν μπορώ να μην είμαι, δεν βγαίνει αλλιώς»! ανέφερε η ηθοποιός.