Η Χρίστινα Σούζη είναι μια από τις αγαπημένες μετεωρολόγους του τηλεοπτικού κοινού. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

«Μου έχουν στείλει μήνυμα και με έχουν βρίσει γιατί δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους το πρωί γιατί είχα πει ότι θα βρέξει το πρωί και έβρεξε από το μεσημέρι και μετά» είπε η Χριστίνα Σούζη για το μήνυμα που δέχθηκε.

Η μετεωρολόγος μίλησε και για την Πετρούλα Κωστίδου. «Βεβαίως και ενοχληθήκαμε οι μετεωρολόγοι την περίοδο που παρουσίαζε τον καιρό η Πετρούλα. Θα κάνεις πλάκα μία, θα κάνεις πλάκα δύο… μετά αρχίζεις και αναρωτιέσαι πόσο θα τραβήξει αλλά  ξεφτίζει μόνο του» ανέφερε.

Μιλώντας για τον Σάκη Αρναούτογλου, η Χριστίνα Σούζη είπε: «Ο Σάκης Αρναούτογλου το λέει ότι δεν είναι μετεωρολόγος. Τον σέβομαι, ό,τι κάνει το κάνει μόνος του».

Με αρκετή δόση χιούμορ, η Χριστίνα Σούζη μίλησε και για το My Style Rocks: «Το My Style Rocks το ψιλοχαζεύω, δεν με ενοχλεί. Κάπως πρέπει να πληρωθούμε κι εμείς και να βγάλει και λεφτά το κανάλι», ανέφερε η Χριστίνα Σούζη.