Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου κατά τη χθεσινή πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του My Style Rocks έκανε άσχημη εντύπωση στον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει το ντύσιμο της και προτίμησε να την βαθμολογήσει για τη συμπεριφορά της.

Στο δεύτερο επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας My Style Rocks 3, η Ευρυδίκη προκάλεσε ακόμα μια φορά προβληματισμό στους κριτές, όμως όχι για τη συμπεριφορά της αλλά για το αποκαλυπτικό της ντύσιμο στο οποίο κυριαρχούσαν οι αλυσίδες.

«Περίμενα πώς και πως τη σημερινή μέρα για να διορθώσουμε λίγο τη σχέση μας που δεν ξεκίνησε καλά. Χθες σκεφτόμουν για σένα ότι άλλη “Ραμόνα μας βρήκε”. Σήμερα σκέφτομαι για σένα “η καινούργια Ιωάννα Τούνη”. Ποια είσαι, λοιπόν, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Ποια είσαι; Πήρες μια ευκαιρία να μας δείξεις το εκπληκτικό σου σώμα, θα το ζηλεύουν πάρα πολλές γυναίκες.

Το συνεργείο μας εδώ, οι οπερατέρ, έχουν σχεδόν λιποθυμήσει, είναι εκπληκτικό το σώμα σου. Θεωρώ ότι προς το παρόν παίζεις κάποιο ρόλο. Μπορεί να κάνω κάποιο λάθος. Εσύ θα μας το δείξεις τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε δει την Ευρυδίκη.

Ελπίζω να καταλάβουμε σύντομα ποια είναι η Ευρυδίκη, ακόμα εγώ δεν έχω καταλάβει. Έβλεπα χθες ένα κορίτσι επιθετικό που τα έβαζε με όλους, μοίραζε βαθμολογίες ότι να ‘ναι με σκεπτικό περίεργο. Σήμερα σε βλέπω γυμνή, όχι ολόγυμνη, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω», της ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης.