Το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση, το Big Brother επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Και όπως φαίνεται από τις αιτήσεις που έχουν συμπληρωθεί, χιλιάδες είναι εκείνοι που θέλουν να κλειστούν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό αναφέρθηκαν στο ριάλιτι και σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τα σενάρια που κυκλοφορούν, θέλουν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να είναι μία από τις υποψήφιες για την παρουσίαση του Big Brother. Μάλιστα, όπως είπε, την ηθοποιό και παρουσιάστρια θέλουν πολύ στον ΣΚΑΪ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Την περασμένη εβδομάδα έφυγε το πλάνο των εγκαταστάσεων στην Ολλανδική εταιρεία, η οποία πρέπει να δώσει το οκ. Εφόσον πάρουν το πράσινο φως, θα καταλήξουν οι παρουσιαστές… Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, ένα από αυτό που έχει ακουστεί και το θέλει πάρα πολύ ο ΣΚΑΙ είναι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, σε συνδυασμό με έναν άνδρα λίγο πιο έντονο και οξύ για να ισορροπήσει το πράγμα. Πιστεύω ότι δίδυμο θα παρουσιάσει το Big Brother», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Επίσης, ανέφερε πως το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το επίμαχο απόσπασμα από το 21.46 λεπτό.