Η φημολογία για τους συντελεστές στον τέταρτο κύκλο του χορευτικού σόου Dancing with the Stars ξεκίνησε νωρίς.

Φαβορί για τη θέση της παρουσιάστριας η Μακρυπούλια.

Σχετικά με την κριτική επιτροπή, όπως αναφέρει το Έθνος Tv, στις θέσεις τους παραμένουν Γιάννης Λάτσιος, Αλέξης Κωστάλας και Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ σίγουρα δεν θα δούμε την Γκαλένα Βελίκοβα, που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στον Αnt1 επιθυμούν την παραμονή της Κάτιας Δανδουλάκη, ωστόσο είναι αμφίβολη λόγω της συμμετοχής της στη νέα κωμική σειρά του Mega.

Για τα έδρανα της επιτροπής έχει ακουστεί το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, καθώς η ηθοποιός αναλαμβάνει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής στον ΣΚΑΪ.

Οσον αφορά την οικοδέσποινα του Green Room, επικρατέστερη φέρεται η Μαίρη Συνατσάκη, που επιστρέφει στον Αnt1, ενώ το σενάριο της Δούκισσας Νομικού δεν έπαιξε ποτέ – άλλωστε, θα ήταν αναπόφευκτες οι συγκρίσεις με την κεντρική παρουσιάστρια…

Αρκετά πρόσωπα έχουν δεχτεί πρόταση για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο παρκέ.

H πρώην Σταρ Ελλάς Ευαγγελία Αραβανή, η ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου, ο Μάρκος Σεφερλής, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ολγα Λαφαζάνη, η Χρύσπα, οι παρουσιαστές από τους «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.» Ευθύμης Ζησάκης και Ελένη Τσολάκη, η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη, η τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη και η perfomer Ολγα Φαρμάκη συζητούν το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο σόου του Ant1.

Επίσης πρόταση για συμμετοχή στο «DWTS 4» δέχτηκαν και οι Κατερίνα Καραβάτου, Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίες όμως την απέρριψαν λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στον Alpha.