Στον 6ο κύκλο, με τον οποίο και ολοκληρώνεται, μπαίνει από 10 Αυγούστου η νεανική σειρά «Gossip Girl» που προβάλλεται κάθε Σάββατο στο Star.

Στον τελευταίο κύκλο οι ήρωες του Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν θα βιώσουν ξεκαθαρίσματα, χωρισμούς, γάμους, επιστροφές, αναχωρήσεις που θα συζητηθούν ενώ γίνεται και η αποκάλυψη της ταυτότητας του «Gossip Girl»

Ο Τσακ και η Μπλερ παλεύουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες, προσπαθώντας να αγγίξουν την ευτυχία. Η Μπλερ αναλαμβάνει με απόλυτη ικανοποίηση τον οικογενειακό οίκο μόδας, ενώ, ο Νταν, με σύμμαχό του την αδίστακτη Τζορτζίνα, είναι αποφασισμένος να «βγάλει στη φόρα» τα μυστικά όλης της παρέας και της καλής κοινωνίας του Απερ Ιστ Σάιντ. Ο Νέιτ είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει το φαρμακερό «Gossip Girl»

Ο 6ος κύκλος, γράφει το TV Zapping, έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2012.

Στον 6ο κύκλο κάνουν γκεστ εμφανίσεις η Κρίστεν Μπελ, η «Gossip Girl» αφηγήτρια της σειράς αλλά και η Τέιλορ Μόμσεν, η ατίθαση Τζένι, που είχε αποχωρήσει από τη σειρά στον 4ο κύκλο.