Σαββατοκύριακο με πολλή μουσική ετοιμάζει το Mega, για τοις 29 και 30 του μήνα. Το κανάλι έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 29 Ιουνίου την προβολή του SCHOOLWAVE 2012.

Το πιο «φρέσκο» μουσικό δρώμενο της χώρας και το πιο επιτυχημένο φεστιβάλ στο είδος του στην Ευρώπη.

Στο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ Schoolwave 21 μαθητικά φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, ένα συγκρότημα από την Ιταλία, 4 συγκροτήματα από παλαιότερα Schoolwave παρουσιάζουν τη μουσική τους μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, πάνω σε μια τεράστια σκηνή.

Το παρών δίνουν και ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Γιάννης Χαρούλης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου σειρά παίρνει το 34ο River Party που έγινε τον Αύγουστο του 2012 στο Νεστόριο Καστοριάς.

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας που πραγματοποιείται εκτός Αθηνών και παρασύρει πάνω από 50.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης και διακοπών.

Πάνω από είκοσι μουσικά σχήματα εμφανίστηκαν στη σκηνή του River Party. Ανάμεσά τους οι Thievery Corporation , η κορυφαία live μπάντα που απογείωσε το κοινό, οι Locomondo, το επταμελές σχήμα που με όχημα την reggae, την ska και τους latin ρυθμούς παρέσυρε όλον τον κόσμο του φεστιβάλ σε μία συναυλία με αστείρευτο κέφι, χορό και τραγούδι.
Ακόμη, η Νατάσα Μποφίλιου, από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, έκανε την έκπληξη με τις μοναδικές ερμηνείες της.