Ο γνωστός κωμικός Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» το βράδυ της Δευτέρας (1/7), και μίλησε για το νέο του θεατρικό έργο καθώς και για την πρώτη κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει. Ανέφερε ότι θα επιστρέψει με δική του εκπομπή στην τηλεόραση ενώ, μίλησε για τον γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά και διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κάνουν λόγο για δυσκολίες.

ο Έλληνας κωμικός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι επιστρέφει στη μικρή οθόνη και αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, χωρίς όμως να αναφέρει ο ίδιος όνομα. «Θα κάνω εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα σε ένα μεγάλο κανάλι. Σε ένα κανάλι που φιλοξενεί παραστάσεις μου κάθε Παρασκευή, δεν θέλω να πω όνομα. Θα κάνω μια εκπομπή με σκετσάκια, αυτό που ξέρει ο κόσμος από εμένα, που θέλει από εμένα. Λογικά θα είναι κάθε Παρασκευή», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

«Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz», είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μυστικό που μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον». Με χιούμορ, μάλιστα, σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος όταν η σύζυγός του βγαίνει έξω με τις φίλες της και τι είναι εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και να μην κάνει περίεργες σκέψεις.

«Η Έλενα σέβεται εμένα, την προσωπικότητά μου, σέβεται το ότι έχω ανάγκη να βγω με φίλους να περάσω καλά. Εκείνη βγαίνει με φίλες της, δεν έχουμε τα με ποιον, πού κλπ. Κατάλαβες; Απλώς μπαίνω μετά από λίγο στο Instagram να δω ότι έχει ανεβάσει με φίλες της και ηρεμώ! Δεν κάνω σκηνή πριν!», τόνισε.