Καλεσμένος «έθαψε» τη Ναταλία Γερμανού στην ίδια της την εκπομπή

«Τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω» είπε - Τι απάντησε η παρουσιάστρια


MEDIA
8:02
09/06/2019
Καλεσμένος «έθαψε» τη Ναταλία Γερμανού στην ίδια της την εκπομπή
3
loading

Μία συνεργασία πριν λίγα χρόνια που έληξε άδοξα και μια αντιπάθεια που από τη μία πλευρά τουλάχιστον παραμένει έφεραν μερικές στιγμές αμηχανίας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού- η οποία πάντως απάντησε ευθέως.

Καλεσμένος στο καρουζέλ της συνεργάτιδας της εκπομπής Φωτεινής Πετρογιάννη ήταν ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος είπε για τη Ναταλία Γερμανού τα χειρότερα. Εκείνη πάντως παρέμεινε  χαμογελαστή και απάντησε στον τραγουδιστή.

«Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα πάρα πολύ πριν την γνωρίσω. Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία, νομίζω την είχα κάνει και block. Τώρα που θα πας το βίντεο αυτό στη Ναταλία δεν το σκέφτεσαι;» είπε ο Γκάνος στην Πετρογιάννη.

«Τι να πω; Ήταν μια χρονιά στο Epsilon που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος» σχολίασε αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού. «Ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα… μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Νικούλη μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, νομίζω καλά έχουν να πουν. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar kyrik

    Ποιος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του διάσημο? Μόνο για καβαλημένος δείχνει.

  2. avatar Τάκης Πίσσης

    Νίκος Σταυριδης στην ταινία κίτρινα γάντια: "ωχου και δεν με νοιάζει κυρουλα μου ωχου και δεν με νοιάζει"

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει