Ο Ηλίας Βρεττός θεωρεί ότι θα έπρεπε να ήταν αυτός ο νικητής του Dancing With The Stars.

Με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά, η οποία δεν έχει προβληθεί ακόμα, ο Ηλίας Βρεττός ρωτήθηκε αν όντως δήλωσε πως θα έπρεπε να είναι εκείνος ο νικητής του Dancing With The Stars.

«Η Ντορέττα χόρευε αντικειμενικά καλύτερα από όλους, αλλά αν το κρίνουμε από το ποιος έκανε τη μεγαλύτερη υπέρβαση, νομίζω ότι έπρεπε να το πάρουμε εμείς. Γιατί εγώ δεν έχω ανοίγματα, αυτά τα τεράστια πόδια, και είχα άγνοια πάνω στο αντικείμενο» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής στο Πρωινό mou, εξηγώντας όσα ακούστηκαν πως δήλωσε.

Όσο για το αν θεώρησε άδικη την παραμονή του Νίκου Αναδιώτη μέχρι τον προημιτελικό του show, πρόσθεσε: «Είπα, λοιπόν, ότι υπήρχαν κάποια παιδιά που χόρευαν καλύτερα και αποχώρησαν νωρίς. Ο Κώστας Κρομμύδας, η Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίοι χόρευαν αντικειμενικά καλύτερα από κάποιους ανθρώπους που έμειναν μέχρι το τέλος», ενώ συγκεκριμένα για το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό συμπλήρωσε: «Ο Νίκος Αναδιώτης είναι εξαιρετικός σαν άνθρωπος και με την προσωπικότητά του κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Όχι πως δεν χόρευε ο άνθρωπος, αλλά κάποιοι χόρευαν καλύτερα από εμάς και έφυγαν νωρίτερα από το show. Όσο για τους κοιλιακούς, αν δεν δείξει κοιλιακούς ο Νίκος, ποιος θα δείξει;».