Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ στο ενημερωτικό της πρόγραμμα

Η Μεσογείων επιβεβαίωσε και επίσημα τις διαφοροποιήσεις σε εκπομπές της


MEDIA
16:25
12/04/2019
Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΡΤ στο ενημερωτικό της πρόγραμμα
1
loading

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστό από αέρος ότι αποχωρεί από την ΕΡΤ, λόγω του ότι δεν παρουσιάστηκε σύμφωνος με την πρόταση που του έγινε να μετακινηθεί σε άλλες ζώνες, στο πλαίσιο αλλαγών που γίνονται στο ενημερωτικό πρόγραμμα.

Το Ραδιομέγαρο στη Μεσογείων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με τίτλο «Ανανεώνεται η ενημέρωση της ΕΡΤ», με την οποία τονίζεται: «Με στόχο την ανανέωση του ενημερωτικού περιεχομένου της δημόσιας τηλεόρασης, πάντα στο πλαίσιο της παροχής αξιόπιστης και πλουραλιστικής ενημέρωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ενημερωτικού τομέα».

«Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 05:45 έως και τις 09:45 ο Μάνος Νιφλής και ο Κώστας Αλατζάς θα παρουσιάζουν αναλυτικά την πρώτη ειδησεογραφία της ημέρας. Μαζί τους στο σχολιασμό της επικαιρότητας θα είναι η Βούλα Κεχαγιά και ο Κώστας Παπαχλιμίτζος», προστίθεται σχετικά.

Με την ανακοίνωση της ΕΡΤ να καταλήγει: «Ο Νίκος Μερτζάνης θα παρουσιάζει μια νέα εκπομπή καθημερινά στις 19:00 με 21:00, εστιάζοντας στην εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εκπομπή «Επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, συνεχίζεται κανονικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιόλογη δημοσιογραφική δουλειά του, που ενίσχυσε την αναβάθμιση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar spyrospeiratis

    ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει