Παρελθόν αποτελεί από το MasterChef 3 εδώ και λίγες ημέρες η Άλκηστις, ωστόσο η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζει να απασχολεί κι εκτός παιγνιδιού. Και ας είναι καλά οι δηλώσεις που κάνει, κυρίως για την Σπυριδούλα, την οποία είναι πλέον ξεκάθαρο την έχει μεγάλο άχτι.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 3 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» και απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν οι χρήστες του Twitter. Και οι φαρμακερές ατάκες για την Σπυριδούλα, έδωσαν και πήραν.

Αρχικά, η Άλκηστις απάντησε πως τη μόνη κούπα που θα σηκώσει η πρώην συμπαίκτριά της, θα είναι εκείνη του καφέ. Ή για να πιει νερό. Επίσης, είπε ότι έχει άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες κι άλλο πίσω από αυτές.

«Η Σπυριδούλα μπροστά από τις κάμερες θεά με ανέβαζε και θεά με κατέβαζε και τώρα βλέπω τα επεισόδια και λέω μήπως αυτή την θεά ήθελες να την θάψεις, βρε σατανά;», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν πιστεύει ότι η Σπυριδούλα είναι «γλυφτρόνι», είπε:  «Δεν θα έλεγα γλυφτρόνι την Σπυριδούλα. Χλαπάτσα θα την έλεγα. Όπου την πετάς, κολλάει»!