Απρόσμενη ήταν η χθεσινοβραδινή αποχώρηση από το παιχνίδι μαγειρικής Masterchef, με τον Τάσο, τον αρχηγό της μπλε ομάδας, να αφήνει πίσω του την ποδιά του και να αποχωρεί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον Τάσο ότι είναι «εξαιρετικός μάγειρας» κι ότι ακόμα και οι κριτές περίμεναν να έχει καλύτερη πορεία στο παιχνίδι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του Χάρη Αντωνόπουλου. Πρώτος βαθμολογήθηκε από τους κριτές του MasterChef και τον καλεσμένο τους chef ο Παντελής μαζεύοντας 25 βαθμούς από τους τέσσερις της κριτικής επιτροπής. Δεύτερη βαθμολογήθηκε η Άλκηστις που συγκέντρωσε 26 βαθμούς και ήταν η πρώτη παίκτρια που ήταν ασφαλής κι επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Τάσος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, 18 βαθμούς και αποχώρησε.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι που δεν εκπλήρωσα το στόχο που είχα βάλει», είπε ο Τάσος, ενώ και οι κριτές επισήμαναν πως δεν περίμεναν τόσο σύντομα να συμβεί αυτό. «Για να είμαστε δίκαιοι, νομίζω ότι αυτή την κουβέντα την κάνουμε πολύ νωρίς με τον Τάσο», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όταν ο ίδιος ο Τάσος είπε ότι πίστευε τον εαυτό του για την πεντάδα, ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε πως κι εκείνοι τον είχαν για ψηλά.