Αυτή και αν ήταν έκπληξη που επεφύλαξε η παραγωγή στις γυναίκες του Survivor 3. Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση εκ μέρους της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είπε, με αφορμή της γιορτή της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η παραγωγή θέλησε να κάνει ένα δώρο στις γυναίκες και των δύο ομάδων που βρίσκονται τώρα στο παιγνίδι. Τα κορίτσια περίμεναν με αγωνία να ακούσουν ποιο θα ήταν το δώρο και όταν τους το ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Γιατί το δώρο δεν είναι άλλο, από ένα εφταήμερο ταξίδι στο Μαϊάμι μετά το τέλος του Survivor, όπου όλες οι κοπέλες έχουν το δικαίωμα να πάρουν μαζί τους ένα πρόσωπο της επιλογής τους.

«Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας. Οι γυναίκες και των δύο ομάδων, ασχέτως νίκης ή ήττας, θα χαρίσουμε από ένα εφταήμερο ταξίδι στο Μαϊάμι. Κάθε μία από τις γυναίκες και των δύο ομάδων θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι, μετά το τέλος του φετινού Survivor, για μία εβδομάδα μαζί με ένα άτομο της επιλογής σας», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.