Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και για την αποκάλυψη του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Αργυρόπουλου ότι είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μετά το τέλος της πολύχρονης τηλεοπτικής συνεργασίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλου, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η σχέση τους δεν είναι όπως παλιά και πως έχουν τσακωθεί. Η παρουσιάστρια έσπευσε να εξηγήσει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι την τελευταία χρονιά στο «Φώτης και Μαρία live» είχε περάσει δύσκολα.

«Δεν έχουμε τσακωθεί και μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει όλη αυτή η παραφιλολογία. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και διαφοροποιούνται. Αγάπη και εκτίμηση υπάρχει στη σχέση μας και είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο».

Όσο για μία παλαιότερη δημόσια τοποθέτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για το Power of Love ότι δεν το παρακολουθεί, η Μπακοδήμου σχολίασε: «Δε μπορώ να πω εγώ κάτι για κάτι που είπε ο Φώτης. Εμένα είναι μια εκπομπή που μου αρέσει, την αγαπάω, περιμένω να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν. Ήταν ένα πράγμα που δεν με δυσκόλεψε καθόλου να το υποστηρίξω. Ίσα ίσα που σε πολλές άλλες εκπομπές έχω αισθανθεί λίγο δύσκολα να βρεθώ. Τα τελευταία χρόνια του Φώτης & Μαρία live δυσκολεύτηκα. Αν εσύ μείνεις στο Πρωινό 20 χρόνια είσαι ο εαυτός σου οπότε μπορείς να επαναπροσδιορίζεσαι με τις χρονιές. Όταν είσαι ντουέτο και έχεις κάποιους ρόλους είναι δύσκολο να αλλάξουμε κι οι δυο ταυτόχρονα, οπότε πρέπει να γίνεις μια καρικατούρα για να υποστηρίξεις αυτό που ήσουν πριν. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στο ντουέτο… Είμαστε άνθρωποι που μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, πρέπει να ακούμε το μέσα μας».

Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο και την αποκάλυψή του ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα εξάρτησης. «Ήμασταν χωρισμένοι όταν πήρε την απόφαση και ήμουν πάρα πολύ κοντά του γιατί ξέρω ότι η εξάρτηση είναι αρρώστια. Είναι κάτι που χρειάζεται υποστήριξη και ο άνθρωπος που βασανίζεται και η οικογένεια που έχει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ζητήσει βοήθεια, γιατί μπορεί να δει τη ζωή του αλλιώς και να σταθεί στα πόδια του. Η αλήθεια είναι ότι όσο ζούσα εγώ μαζί του δεν είχα εκτιμήσει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα. Όταν το αποφάσισε και μου το είπε, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό του. Έχει γίνει απόλυτα καλύτερος. Είναι και καλύτερος μπαμπάς τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.