Δημοσιεύτηκε η απόφαση του ΕΣΡ για τους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς

Ελήφθησαν και οι θέσεις των καναλιών στην ψηφιακή πλατφόρμα DIGEA


MEDIA
16:56
27/09/2018
Δημοσιεύτηκε η απόφαση του ΕΣΡ για τους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς
3
loading

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), η απόφαση της Αρχής για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στους πέντε οριστικούς δικαιούχους.

Επίσης, κατόπιν κλήρωσης, ελήφθησαν και οι θέσεις των καναλιών στην ψηφιακή πλατφόρμα DIGEA, που είναι οι εξής: Για τον ALPHA ο αριθμός προγράμματος 5 σε υψηλή ευκρίνεια (HD) και 10 σε τυπική ευκρίνεια (SD-μεταβατική περίοδος χρήσης έως 31-12-2021). Ακολούθως, για τον ΣΚΑΪ ο αριθμός HD 6 και SD 11. Για τον ANT1 ο αριθμός HD 7 SD 12, για το Epsilon ο αριθμός HD 8 SD 13 και τέλος για το STAR ο αριθμός HD 9 SD 14.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, εντός προθεσμίας έξι μηνών οι δικαιούχοι οφείλουν να διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές που προβλέπονται στο άρθρο 7 παρ. 1 του Ν. 4339/2015. Επίσης, να προσκομίσουν την κατάσταση του απασχολούμενου προσωπικού τους.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar maximq1

  Για να τελειώνουμε με τους έξυπνους. Όταν έκλεισε το MEGA γιατί έκλεισε, εκτός από τους εργαζόμενους που έμειναν άνεργοι 450 περίπου, το ντόμινο παρέσυρε: μια εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών που έδινε δουλειά σε 150 εργαζόμενους, ένα στούντιο, από τα παλιότερα στην Ελλάδα, που έδινε δουλειά σε 50 εργαζόμενους, και ετοιμάζεται να κλείσει άλλο ένα στούντιο που το κρατούσε ο επιχειρηματίας με νύχια και με δόντια. Αν υπολογίσουμε και συνεργεία που συνεργαζότανε το κανάλι ο αριθμός ξεπερνάει του 700 εργαζόμενους. Εσύ τώρα είσαι ευτυχισμένος που τόσες οικογένειες δεν έχουν έσοδα ποια. Ποτέ το MEGA και κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν σου πήρε χρήματα για να συντηρηθεί. Πάντα είχες, έχεις και θα έχεις την επιλογή στο τηλεχειριστήριο να βλέπεις αυτό που θέλεις.

  1. avatar Όταν

   Ο Ψυχάρης έπαιρνε δάνεια με εγγύηση το κούτελό του κι όταν το κανάλι τους συκοφαντούσε και τον τελευταίο εργαζόμενο αυτής της χώρας, πλουτίζοντας από διαφημίσεις χωρίς απόδοση φόρου, γιατί δεν αντέδρασαν; Γιατί εγώ και κάθε επιχείρηση, που πληρώνω φόρους, δάνεια κλπ. έπρεπε να πληρώνω τηλεοπτικά δικαιώματα σε εκείνους που δεν εφάρμοσαν το νόμο στα του οίκου τους; Λυπάμαι για κάθε εργαζόμενο που χάνει τη δουλειά του, όπως αυτοί δε λυπήθηκαν ποτέ για κανένα. Όλα εδώ πληρώνονται...

 2. avatar Woody

  Το MEGA πότε κλείνει;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει