Δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση από τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαδάκης σε συνέντευξή του στην Espresso.

Ο δημοσιογράφος μιλά για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την παραμονή του στο κανάλι του Αμαρουσίου και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει οικονομική διαφωνία με το σταθμό, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα καμία συνάντηση με τα στελέχη.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα, αλλά θέμα αξιοπρέπειας. Ο ΑΝΤ1 οφείλει να συνυπολογίσει τα 24 χρόνια συνεργασίας μας όχι με βάση τους αριθμούς. Το ηθικό μέρος είναι για μένα πάνω από το οικονομικό. Σε αυτό είμαι απόλυτος και τραβάω κόκκινη γραμμή. Η τιμή, η ηθική και η αξιοπρέπειά μου ως επαγγελματία είναι αυτό που πρέπει να συνυπολογίσει. Δε με νοιάζουν τα τρισεκατομμύρια του κόσμου» δηλώνει ο Γ. Παπαδάκης στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρει, ανεξάρτητα από τις περικοπές που έγιναν πέρσι στην εκπομπή, θα δεχτεί μείωση φέτος λέγοντας πως «καταλαβαίνω τις δύσκολες περιόδους που διανύουμε σε όλη τη χώρα και τις επιταγές των καιρών για ‘’κούρεμα’’.

Τέλος χαρακτηρίζει κακόβουλα και αναληθή τα όσα γράφονται περί οικονομικής διαφοράς με τον ΑΝΤ1: «δε μου έχει γίνει καμία πρόταση γενικά, ενώ αντίθετα είμαι εγώ αυτός που τους έχω κάνει τρεις προτάσεις που δεν έχουν σχέση με τα οικονομικά».